Kari soittaa buzukia ja toimii yhtyeen musiikillisena johtajana. Sen lisäksi hän soittaa ud-luuttua, huilua, sähköistä ja akustista kitaraa ja Suezin kanaalin omaa soitinta simsimiyyaa.
Yhtyeen repertuaari on valtaisa. Se käsittää lähes kaikki kreikkalaisen musiikin tyylit alkaen vanhoista smirniläisistä kappaleista rebetikan kautta moderniin tyyleihin. Yhtyessä soittavat myös Sami Majamäki - harmonikka sekä Victoria Vatanskaja- piano. Komppiryhmässä voidaan nähdä Juha Levo - basso ja Christer Hackman ja Murat Ermutlu - darbuka. The DZO:n repertuaariin kuuluu lisäksi vaikuttava määrä egyptiläistä musiikkia josta se on saanut laajalti kiitosta autenttisuudessaan. Säveltäjänimistä mainittakoon mm. Abdel Wahab, Omar Khorshid ja Abdel Halim Hafez.
Maria on yhtyeen solisti, viulisti ja keulakuva.
Duo Zorbas voi soittaa pienet keikat syntetisaattoritaustoilla. Trio-kokoonpanossa se esittää pääasiassa Manos Hatzidakisin musiikkia pianisti Victorian kanssa. The Duo Zorbas Orchestra tai lyhyesti DZO, on seitsenhenkinen yhtye.
***** Kreikkalaiseen musiikkiin erikoistunut ammattilaisyhtye *****
Kotisivu Kotisivu Yhtye Yhtye Musiikki Musiikki Uutisia Uutisia Kuvia Kuvia Kontakti Kontakti Blogi Blogi Keikat Keikat Yhtye Yhtye